Da Vincinin Kutsal Kasesi %17 indirimli Mehmet U. Sakioğlu

Da Vinci’nin Kutsal Kasesi Tapınak Şövalyeleri’nin Deşifresi

ISBN
9799756054290
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
184
Bütün dünyada uzun bir süre en çok satanlar listesinde yer alan Da Vinci Şifresi ve Kutsal Kan Kutsal Kase isimli kitaplar, batı medeniyetinin tamamen baştan yorumlanmasına yol açabilecek iddialarıyla büyük sansasyon yarattı. İsa, Mecdelli Yazının devamı...
10,00 TL
%
17
İndirimli
8,30 TL Kazancınız: 1,70TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 543229
 

Ürün Özellikleri

Bütün dünyada uzun bir süre en çok satanlar listesinde yer alan Da Vinci Şifresi ve Kutsal Kan Kutsal Kase isimli kitaplar, batı medeniyetinin tamamen baştan yorumlanmasına yol açabilecek iddialarıyla büyük sansasyon yarattı. İsa, Mecdelli Meryem, Merovenjler, Rahip Berenger Sauniere, Kutsal Kase, Süleyman'ın Gizli Hazinesi, Tapınak Şövalyeleri ve Siyon Tarikatı lideri Pierre Plantard hakkında yanıtlanmamış çok sayıda soru da bu kitaplarla ortaya çıktı.
Son 2000 yılın en sarsıcı sırrı olarak sunulup, tüm dünyada yankı uyandıran iddialara göre; İsa, takipçilerinden olan Mecdelli Meryem'le evlenmiş ve ondan bir kızı olmuştu. Çarmıha gerilerek idama mahkum edilen İsa, bir şekilde bundan sağ kurtulmuş ve ailesiyle, Beytanya'da ölümden dirilttiği kayınbiraderi Lazarus, baldızı Marta, muhtemelen akrabası olan Arametyalı Yusuf ile beraber Güney Fransa'daki Rennes-le-Chateu bölgesine göç etmişti. Bu bölgedeki bir Yahudi topluluğu onlara kucak açıp, koruma sağladı ve böylece Davut'un soyundan gelenler olarak soylarını devam ettirdiler. Ortaçağdaki Kutsal Kase efsanesinin İsa'nın, Mecdelli Meryem'den doğan çocuğu aracılığıyla Kral Davut'un kan soyunu sembolize ettiği öne sürülmektedir. Siyon Tarikatı'nın amacının ise ileride kurulacak bir birleşmiş Avrupa'nın tahtına, İsa'nın kraliyet soyunun oturtulması olduğu söylenmektedir.
Süleyman Tapınağı'nın altında Siyon Tarikatı neyi araştırıyordu
Hz. İsa'nın mumyalanmış cesedi gerçekten bulundu mu
Kutsal Kase neyi temsil ediyor Pierre Plantard kimdir
Siyon Tarikatı ne zaman, kimlmer tarafından, neden kuruldu
Merovenj ailesi kimlerden oluşuyordu, sonu nasıl geldi
Mecdelli Meryem, İsa'yla evlenmiş ve Fransa'ya göç etmiş miydi
İsa çarmıhta gerçekten ölmüş olabilir miydi
Da Vinci'nin Kutsal Kasesi / Tapınak Şövalyeleri'nin Deşifresi, tüm bu soruların şaşırtıcı cevaplarını Türkiye'de ilk kez yayınlanan belgeler ışığında sunuyor.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Dinler Dinler Tarihi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
8,30   
8,30   
×
Kapat