Cumhuriyet Dönemi Din Eğitimi 1920 - 1950 %17 indirimli Abdullah Akın

Cumhuriyet Dönemi Din Eğitimi

ISBN
9786055623968
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
478
Türkiye'nin yaklaşık iki yüzyıl önce başlayan ve Cumhuriyet döneminde hızla devam eden bir modernleşme süreci vardır. Bu süreç, Osmanlı Devletinin mirasçılarından biri olan Türkiye Cumhuriyetinin günümüzdeki mevcut eğitim Yazının devamı...
18,00 TL
%
17
İndirimli
14,94 TL Kazancınız: 3,06TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 430081
 

Ürün Özellikleri

Türkiye'nin yaklaşık iki yüzyıl önce başlayan ve Cumhuriyet döneminde hızla devam eden bir modernleşme süreci vardır. Bu süreç, Osmanlı Devletinin mirasçılarından biri olan Türkiye Cumhuriyetinin günümüzdeki mevcut eğitim sisteminin oluşmasına zemin hazırlamıştır. Bu bakımdan dönemin iyi bilinmesi, eğitim-öğretim sistemindeki problemlere reaksiyon göstermekten öte, bu problemlerin çözümüne katkı sağlayacaktır.
Konunun bu derece önemli olması, Cumhuriyet dönemini önemli bir entelektüel ilgi alanı haline getirmiş ve birçok araştırmacıyı, dönemi incelemeye sevk etmiştir. Çünkü günümüz Türkiye'sindeki din eğitimi ve öğretimi problemlerinin iyi anlaşılması ve dolayısıyla çözümleri çoğu kere Cumhuriyetin ilk döneminde yaptırılan ve yaptırılmayan din eğitiminin iyi bilinmesi ve objektif olarak yorumlanmasına muhtaçtır. Şüphesiz bu anlamda yapılmış olan bilimsel araştırmalar çok faydalı ve değerlidir. Bizim çalışmamızın da bu alana katkı sağlayacağını umuyoruz.
(Tanıtım Büllteninden)

Boyutlar

12x19.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Eğitim Hakkında

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
14,94   
14,94   
×
Kapat