Çöp İçeri Çöp Dışarı

ISBN
9789756744994
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
253
Geldin ve istediğini yaptın ve birçoğumuz sana aşık olduk. Sen söylediğin gibiydin. Bu, insanlar arasında nadir bulunan bir özelliktir. Sözlerin kulağa hoş gelir, sesin uyuyan ümitlerimi uyandırdı. Çevrende sevgiyi hissettiğinde Yazının devamı...
18,50 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 569383
 

Ürün Özellikleri

Geldin ve istediğini yaptın ve birçoğumuz sana aşık olduk. Sen söylediğin gibiydin. Bu, insanlar arasında nadir bulunan bir özelliktir. Sözlerin kulağa hoş gelir, sesin uyuyan ümitlerimi uyandırdı. Çevrende sevgiyi hissettiğinde gözlerin dolardı. Bazı zamanlar seni bıkkın görürdüm. Olduğun yerde seni çekemeyip, sırf kendilerini yüceltmek için seni alçaltmaya çalışan insanlar vardı çünkü.
Ama bunların hepsi geçmişte kaldı ve sen gideli bir yıl oldu. Birçoğumuz hala senin hayat okulunda öğrencileriniz. Senin duyarlı olmamak konusunda ne kastettiğini artık biliyorum. Kimseye “ihtiyacın“ olmadığını söylediğin zaman sana inanmadım. Ama şimdi anlıyorum ki, hiçbir şey istemeden bu dünyada yaşamak en gerçek öğretiymiş ve her şeyin akışına bırakmak kendini, Tanrı'nın çizdiği kadere bırakmakmış. Bu son cümleye homurlandığını duyabiliyorum. Sen bilinçliği bilinçli olmak adına öğrettin. Bazılarımız kendimize gerçekten özen gösteriyor. Bize yabancı bir dünyada uyanıyoruz ve kendimizi yaşam denilen bu geçici şovu pinekleyerek izleyen, coşudan yoksun çoğunluktan çok farklı hissediyoruz. Sık sık, varlığını hissediyorum. Yol gösterici, parlak öğütlerinin, rehberliğinin ürünü şu anda burada, Çöp Kutusu'nu yazdığın masanın üzerinde duruyor her ne kadar bir kısmını Büyük Ötesi geçmişte versen de. Hayatıma girdiğin ve bana çok şey öğrettiğin için sana minnettarım. Sana sevgimi gönderiyorum, öğretmenim.
Sonsuza dek,
(Önsöz)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Akademik Psikoloji

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
18,50   
18,50   
×
Kapat