Çocukluk Dönemimde Gelişim 1

ISBN
9789754994964
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
192
İnsan gelişiminde, çocukluk dönemi tüm yaşam sürecini etkilemesi nedeni ile deneyimler ve maruz kalınan etkiler açısından büyük önem taşımaktadır. çocuğun gelişiminin kendine özgü bir doğası bulunmaktadır. Gelişimin kendine has Yazının devamı...
25,00 TL
%
17
İndirimli
20,75 TL Kazancınız: 4,25TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 436406
 

Ürün Özellikleri

İnsan gelişiminde, çocukluk dönemi tüm yaşam sürecini etkilemesi nedeni ile deneyimler ve maruz kalınan etkiler açısından büyük önem taşımaktadır.
çocuğun gelişiminin kendine özgü bir doğası bulunmaktadır. Gelişimin kendine has özellikleri, gelişim ilkeleri ve gelişime ilişkin farklı yaklaşımlarla ele alınmaktadır. Gelişime etki eden etmenler yıllarca tartışılmış ve her dönemde çocuk ve çocukluk kavramları ve yaklaşımları farklılık göstermiştir.
Bu kitapla; çocukların farklı gelişim boyutlarında ve farklı yaşlarda özellikleri ele alınarak, onların etrafında bulunan başta anne ve baba olmak üzere eğitimciler, öğretmenler, öğretmen adayları ve çocuk polisi gibi farklı meslekler ve farklı nedenlerle çocukla bire bir etkileşim içinde bulunan herkesin çocuk gelişimini anlayarak çocuğu tanıması hedeflenmiştir.
(önsöz'den)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

Kitap Eğitim Çocuk Bakımı

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
20,75   
20,75   
×
Kapat