Çocukları Kötülüklerden Korumak %17 indirimli R.Stuber-J.Bradley

Çocukları Kötülüklerden Korumak

ISBN
9789758261567
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
195
“Çocuklarınıza, kötü durumlardan sağduyu ve sezgilerine göre hareket ederek sakınmalarını öğretin.“ (Ön Kapak'tan) Çocuklarınızın güvenliği tamamen olmasa da büyük ölçüde size bağlıdır. Günümüz anne babalarının işi Yazının devamı...
12,00 TL
%
17
İndirimli
9,96 TL Kazancınız: 2,04TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 460625
 

Ürün Özellikleri

“Çocuklarınıza, kötü durumlardan sağduyu ve sezgilerine göre hareket ederek sakınmalarını öğretin.“
(Ön Kapak'tan)
Çocuklarınızın güvenliği tamamen olmasa da büyük ölçüde size bağlıdır.
Günümüz anne babalarının işi önceki kuşaklarınkine oranla gittikçe zorlaşmaktadır. Artan tehtidler karşısında daha yalnızdırlar. Okul saatinin bitimine dek, çocuklarının şu ya da bu şekilde istismar edileceği, şiddete maruz kalacağı, uyuşturucuya kurban gideceği korkusunu yüreklerinde taşırlar.
Çocukları Kötülüklerden Korumak'ın yazarları Robert Stuber ve Jeff Bradley, size bir eğitimci olarak değil bir anne baba olarak sesleniyorlar ve şöyle diyorlar: Hepimiz çocuklarımız için elimizden gelen en iyi şeyleri yapmaya çalışırız.
Hiçbirimiz çocuklarımızı her dakika her şeyden koruyamayız. Ancak, başlarına kötü şeyler gelme riskini azaltabiliriz. Görevimiz, çocuklarımıza tehlike anlarında kullanacakları formüller ezberletmek değil. Onlardan istememiz gereken şey yalnızca sağduyu ve sezgilerine dayanarak düşünmeleridir...
Çocukları Kötülüklerden Korumak, anne babalara, çocuklarına çeşitli güçlüklerle başa çıkmayı nasıl öğreteceklerini gösteriyor.
(Arka Kapak'tan)

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Aile (Kadın, Erkek ve Çocuk) Çocuk Psikolojisi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,96   
9,96   
×
Kapat