Çocuklarda Zeka Gelişimi

ISBN
9789759105327
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
63
Hamilelikte başlayan doğumla devam eden gelişim sürecinde ailenin en önemli beklentisi çocuğunun sağlıklı ve de akıllı olmasıdır. Bu konular, çocuk doğduğunda hekime yöneltilen sorularda da ön plana çıkmaktadır. çocuğumu en iyi Yazının devamı...
2,90 TL
%
17
İndirimli
2,41 TL Kazancınız: 0,49TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 492650
 

Ürün Özellikleri

Hamilelikte başlayan doğumla devam eden gelişim sürecinde ailenin en önemli beklentisi çocuğunun sağlıklı ve de akıllı olmasıdır. Bu konular, çocuk doğduğunda hekime yöneltilen sorularda da ön plana çıkmaktadır. çocuğumu en iyi nasıl yetiştiririm kaygısındaki anne bu dönemi kolay geçirmesi için yeterli bilgiye sahip olmalıdır. öncelikle zekâ gelişiminin her çocukta farklı olacağı, zekânın başta genetik potansiyel olmak üzere çok çeşitli çevre faktöründen etkileneceği aileye bildirilmelidir.
Bu kitap da öncelikle zekâ nedir, zekâyı etkileyen faktörler nelerdir, çocuğun gelişim basamakları hangi sıra ile olmaktadır, bu dönemlerde neler yapılmalıdır, zekâ geriliğinin belirtileri ve nedenleri nelerdir, öğrenme güçlüğü bir zekâ geriliği midir, zeki çocuklar öğrenme güçlüğü çekerler mi, konuşmanın gecikmesinin ne gibi nedenleri olabilir, her davranış bozukluğu olan çocuk otistik midir, oturması, yürümesi geciken çocuk spastik mi olacaktır, bu çocuğun zekâsı nasıl olacak gibi çok çeşitli sorulara yanıt aranacak, bilimsel çerçevede anlaşılabilir bir üslupta bu konular irdelenmeye çalışılacaktır.
Prof. Dr. Adnan YüKSEL
çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
çocuk Uzmanı Nörolojisi Uzmanı Genetik Bilim Doktoru
(önsöz'den)

Boyutlar

14x21

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Aile (Kadın, Erkek ve Çocuk) Çocuk Eğitimi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
2,41   
2,41   
×
Kapat