Çocuklar İçin Oyun %17 indirimli E.Ç.Öncü-E.Özbay

Çocuklar İçin Oyun

ISBN
9789754993134
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
120
Bu kitap çocukların gelişim ve eğitimlerinde önemi tartışmasız olarak kabul edilen oyunla ilgili olarak başta Kız Meslek Liseleri'nin çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümlerinde okuyan öğrenciler ile üniversitelerin Okul öncesi Yazının devamı...
23,00 TL
%
17
İndirimli
19,09 TL Kazancınız: 3,91TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 453461
 

Ürün Özellikleri

Bu kitap çocukların gelişim ve eğitimlerinde önemi tartışmasız olarak kabul edilen oyunla ilgili olarak başta Kız Meslek Liseleri'nin çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümlerinde okuyan öğrenciler ile üniversitelerin Okul öncesi öğretmenliği ve çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümlerinde okuyan öğrenciler olmak üzere okul öncesi alanında çalışan tüm meslek grupları için hazırlanmıştır.
çocukların oyunlarında kullanabilecekleri ve sadece sanatsal ya da görsel amaçlarla hazırlanmış materyaller yerine oyunlarda çeşitli amaçlarla kullanılabilecek, farklı kullanım ve değerlendirme fırsatları sağlayan materyallerden örneklere de yer verilmektedir. Bu etkinliklerde amaç, fazla ayrıntı ve materyal gerektirmeden basitçe hazırlanabilecek, fakat çocukların hayal güçleriyle ve yaratıcılıklarıyla zenginleşip çeşitlenecek nitelikte oyun materyalleri hazırlamak için eğitimci ve/veya uygulayıcılara alternatif fikirler sunmaktır.
(önsöz'den)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

1.Hamur

Kategori

Kitap Çocuk Kitapları Oyun

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
19,09   
19,09   
×
Kapat