Çocuk Kalbi

ISBN
9789759155971
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
170
çocuk Kalbi, bütün dünyanın tanıdığı ve çocuklar için yazılan duygusal bir öyküdür. Yazarın oğlu öğrenci olarak okul yaşamına ilişkin anılarını bir günlükte biriktirmiş, Yazar da beğendiği bu günlükleri kaleme almış, Yazının devamı...
6,50 TL
%
17
İndirimli
5,40 TL Kazancınız: 1,10TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 577179
 

Ürün Özellikleri

çocuk Kalbi, bütün dünyanın tanıdığı ve çocuklar için yazılan duygusal bir öyküdür. Yazarın oğlu öğrenci olarak okul yaşamına ilişkin anılarını bir günlükte biriktirmiş, Yazar da beğendiği bu günlükleri kaleme almış, böylece bütün dünyada geniş yankılar uyandıran çocuk Kalbi ortaya çıkmış oldu. Bu yapıttaki olaylar aile-çocuk ve okul üçgeni içinde geçmektedir. Kitap bir taraftan çocuklara iyiyi, doğruyu ve güzeli sevdirmeyi, olumlu değer yargılarıyla donatmayı, diğer taraftan, toplumla barışık yararlı bir insan olması için yapıcı ve uyumlu bir kişilik geliştirmeyi amaçlıyor.

Eğitim bilim uzmanlarınca "dünyanın en yararlı çocuk kitabı" olarak gösterilen çocuk Kalbi; sevginin, dostluğun, paylaşmanın ve insan olmaya dair en sıcak duyguları dile getirmektedir. Bu kitapla bir iddia da erdemli, dürüst ve sevgi dolu bir kuşak bırakmak isteyen sorumlu kişilere bir kılavuzdur. Edmondo de Amicisin ünlü eseri, dilimize ilk kez İbrahim Alaattin Gövsa tarafından 1930 yılında çocuk Kalbi adıyla çevrilip yayımlandı.

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
5,40   
5,40   
×
Kapat