Çocuğunuzun Ruhsal Eğitimi

ISBN
9789758519132
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
413
Çocuğunuzun Ruhsal Eğitimi, maddi değerlerin daha baskın olduğu çağımızda, çocuklarını daha insancıl ve yüksek değerlerle büyütmek isteyen anne ve babalar için yazılmış bir kitaptır. İçeriğinde, modern çağa ait bilgi ve Yazının devamı...
15,00 TL
%
17
İndirimli
12,45 TL Kazancınız: 2,55TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 570356
 

Ürün Özellikleri

Çocuğunuzun Ruhsal Eğitimi, maddi değerlerin daha baskın olduğu çağımızda, çocuklarını daha insancıl ve yüksek değerlerle büyütmek isteyen anne ve babalar için yazılmış bir kitaptır.
İçeriğinde, modern çağa ait bilgi ve yöntemlerin yanı sıra insanlığın gelişiminde önemli yeri olan pek çok bilgece önerilere de yer verilmiştir.
Yazar, kitabında çocuğun pozitif değerlerle büyüyebilmesi için anne babalara uygulamaya yönelik yararlı bilgiler aktarmaktadır. Kitapta oyuncak seçiminden, geliştirici, oyunlara, hangi tip masalların anlatılacağından televizyon sorununa, bedenin ve duyuların tanıtımından temizliğe, çocuk odasının en sağlıklı şekilde oluşturulmasından arkadaşlık, dürüstlük, doğru sözlülük, sabır, şefkat, sevgi ve saygı gibi erdemlerin çocuğa nasıl öğretileceğine kadar pek çok konuda bilgiler yer almaktadır.
Ayrıca;
- Çocuğunuzun zihinsel ve duygusal gelişiminde dikkat edilmesi gereken hususlar
- Çocuğunuzla daha yakın ve samimi bir ilişki kurabilmenin yolları
- Tüm canlı varlıklara karşı şefkat, yardımseverlik, sevgi ve saygı hislerinin geliştirilmesi
- Çocukların yumuşak bir yolla disipline edilmesi
- Ruhsallığı günlük faaliyetler içine dahil etmek
- Ruhsal potansiyelin fark edilmesi ve açığa çıkarılması gibi konulara da değinilmiştir.
Kitapta anlatılan uygulamalar çocuğunuzun içsel benliğinin gelişimine ve ruhsal potansiyelinin açığa çıkmasına yardımcı olacaktır.
(Arka Kapak)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,45   
12,45   
×
Kapat