Çocuğuma Cinselliği Nasıl Anlatırım? %17 indirimli L.Eyre-R.Eyre

Çocuğuma Cinselliği Nasıl Anlatırım

ISBN
9789758261710
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
261
“Çoğu aileler iletişim kurmazlar, onlar sadece konuşarak vakit geçirirler.“ Z. Ziglar (Ön Kapak'tan) Bu kitap için oluşturduğumuz tartışmalarda ve diyaloglarda iki ayrı ama birbirleriyle ilişkili şey yapmaya çalıştık: Birincisi, Yazının devamı...
11,00 TL
%
17
İndirimli
9,13 TL Kazancınız: 1,87TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 457607
 

Ürün Özellikleri

“Çoğu aileler iletişim kurmazlar, onlar sadece konuşarak vakit geçirirler.“
Z. Ziglar
(Ön Kapak'tan)
Bu kitap için oluşturduğumuz tartışmalarda ve diyaloglarda iki ayrı ama birbirleriyle ilişkili şey yapmaya çalıştık: Birincisi, çocuklara yöntemi ve olayları açıklamak için açık bir model sunmak; ikincisi diyaloglarla cinsel ilişkinin adanmış, sadık ve üstün bir aşkla yaşandığında ne kadar olağanüstü ve muhteşem olabileceğini anlatmak. Bu durumu evlilik ya da adanmışlığın farklı biçimleriyle yorumlamak size bağlıdır. Eğer çocuğunuzla ancak fiziksel olaylar ve cinselliğin yöntemlerinin ardından konuşmayı tercih ederseniz, her diyalogdaki ikinci öğeleri bırakabilirsiniz.
Kafamızda taşıdığımız bu esneklikle, eğer bir hata yaparsak bunun tutucu ve koruyucu tarafta olması gerektiğine karar verdik. Tüm bunların ardından, bir diyaloğun bir parçasını dışarıda bırakarak daha sonra buna birşeyler katmak ebeveynler için kolay olacaktır. Bu nedenle en koruyucu ebeveynleri tatmin etmek için ikinci öğleden yeteri kadar vermeye çalıştık, böylece her ebeveyn ihtiyacı olanı bulabilir ve kullanabilir.
Linda ve Richard Eyre
(Arka Kapak'tan)

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Aile (Kadın, Erkek ve Çocuk) Anne Baba Kitapları

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,13   
9,13   
×
Kapat