Çocuğa Adanmış Konuşmalar %17 indirimli Mustafa Ruhi Şirin

Çocuğa Adanmış Konuşmalar

ISBN
9789753553575
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
248
Her iyi soru iyi bir cevap olduğu gibi, bazen cevaptan da önemlidir. Yaşadığımız dünyada en çok soru çocukla ilgili sorulduğu halde, neden çocuk sarmalları çoğalıyor. Bunun iki nedeni var: Bir, henüz çocuk alanında cevabı kadar Yazının devamı...
16,00 TL
%
17
İndirimli
13,28 TL Kazancınız: 2,72TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 450550
 

Ürün Özellikleri

Her iyi soru iyi bir cevap olduğu gibi, bazen cevaptan da önemlidir. Yaşadığımız dünyada en çok soru çocukla ilgili sorulduğu halde, neden çocuk sarmalları çoğalıyor. Bunun iki nedeni var: Bir, henüz çocuk alanında cevabı kadar önemli sorular sorulmamıştır. İki, çocuk sarmallarını çözecek yenileyici çocuk düşüncesine ve bakışına sahip değiliz. Bu nedenle, çocuk hakları hayata gerçirilemediği gibi, dünyada eşitsizlikler de her geçen gün yaygınlaşmaktadır. Herkes istediği yerden bakabilir: Dnya çocukları tehlike altındadır. çocukluk kuşatılmıştır ve insanlığın geleceğine karşı hepimiz sorumluyuz. Cocuğun biricik özne olmasını engelleyen dünya gerçekliğine karşı, en bütülüklü çözümleme ise, medeniyet ölçekli çocuk paradigmasıdır.

Kitapta, çeyrek yüzyıl çocuk merkezli çalışmalara adamış yazar ile yapılmış 32 konuşma yer alıyor. Soruları kadar cevapları da acıtan bu konuşmaların tek amacı var: insanlığın çcouk ödevine yönelmesine katkı sağlamak.

Boyutlar

13x21

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Aile (Kadın, Erkek ve Çocuk) Çocuk Psikolojisi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
13,28   
13,28   
×
Kapat