Ceza Muhakemesi Hukuku El Kitabı

ISBN
9786053770183
Yazar
Yayıncı
“Ceza Muhakemesi Hukuku El Kitabı“, kısa sürede ceza muhakemesi hukukuna ilişkin bilgilerini tekrarlamak isteyen okuyucular için hazırlanmıştır. Bu amaçla kitapta, teorik tartışmaların yansıtılmasından kaçınılmış, sadece temel Yazının devamı...
28,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 561150
 

Ürün Özellikleri

“Ceza Muhakemesi Hukuku El Kitabı“, kısa sürede ceza muhakemesi hukukuna ilişkin bilgilerini tekrarlamak isteyen okuyucular için hazırlanmıştır. Bu amaçla kitapta, teorik tartışmaların yansıtılmasından kaçınılmış, sadece temel bilgilere yer verilmiş. Kitabın sistematiği, yaşayan hukukun kolayca özümsenmesini sağlayacak biçimde düzenlenmiştir.
Bu içeriğiyle kitap, hakimlik, avukatlık ya da diğer alanların sınavlarına hazırlanan okuyuculara kolaylık sağlayacak niteliktedir.
Sınavların genel niteliği, pozitif hukuk kurallarındaki hata ya da çelişkilere ilişkin teorik tartışmaları yansıtacak soruları doğal olarak kapsamamakta, sadece tartışmasız olan ve pozitif hukuk kurallarını gösteren bilgiler aranmaktadır. Kitabın kapsamının belirlenmesinde de, uygulamadaki bu yaklaşım yol gösterici olmuştur.

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Akademik Hukuk

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
28,00   
28,00   
×
Kapat