Cesur Maceracı Tom Trueheart Masallar Diyarında %17 indirimli Ian Beck

Cesur Maceracı Tom Trueheart Masallar Diyarında

ISBN
9789753100724
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
303
Tom Trueheart'ı şöyle tarif edebiliriz: Bildiğimiz klasik masal öğelerini farklı kahramanlar olarak kullanıp, bazen komik, bazen heyecanlı ve fantastik bir kurguyu, hep masal seviyesinde tutan bir macera romanı. Oz Büyücüsü'ndeki korkuluk, Yazının devamı...
23,00 TL
%
17
İndirimli
19,09 TL Kazancınız: 3,91TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 442362
 

Ürün Özellikleri

Tom Trueheart'ı şöyle tarif edebiliriz:
Bildiğimiz klasik masal öğelerini farklı kahramanlar olarak kullanıp, bazen komik, bazen heyecanlı ve fantastik bir kurguyu, hep masal seviyesinde tutan bir macera romanı.
Oz Büyücüsü'ndeki korkuluk, Frankenstein, Rumpelstiltskin, Parmak çocuk... Hepsi farklı şekillerde çıkıyor karşımıza bu dizide. Bu karakterleri önceden bilen çocuk/okur bu kez farklı bir gözle bakıyor okuduğu metne... Kitap böylece edebi hazzı bir yana, okurunu, ilişkilendirme, neden-sonuç ilişkisi kurma, değerlendirme yapma açılarından teşvik ediyor.
Sonuç olarak akıcı bir dille Türkçeleştirilmiş, eğlenceli bir kitap duruyor karşımızda...

Tom Trueheart ağabeyleri gibi bir kahraman olmak istiyordu. Onlar gibi gözüpek, cesur, onlar gibi yakışıklı ve güçlü... Ama kendi kendine itiraf etmeye bile korktuğu bir kaygısı vardı: Yeterince cesur değildi! Masallar Ofisi ona asla ağabeylerine verildiği gibi tamamlaması için bir masal başlangıcı vermeyecekti.

Ama tuhaf bir şey oldu. Masalları tamamlamak üzere maceralara atılan ağabeyleri birer birer ortadan kayboldular. Masallar Diyarı'nda, Pamuk Prenses cam tabutunda uyur halde kaldı. Külkedisi elinde tek kalan kristal ayakkabısıyla kedere boğuldu. İnsanların kemiklerini unufak etmeye yeminli devi durduracak kimse yoktu artık ve zavallı altın yumurtlayan kaz kafesinde ömrünü tüketecekti.

Tom bir şeyler yapmalıydı. Ağabeylerini bulmalı ve masalları tamamlamalıydı. Ama onun gibi sıradan bir çocuk nasıl olup da bir kahramana dönüşebilirdi ki

Boyutlar

14x3,2

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

Kitap Çocuk Kitapları Roman-Çizgi Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
19,09   
19,09   
×
Kapat