Çarıkçıları Koruma Cemiyeti

Çarıkçıları Koruma Cemiyeti

ISBN
9786059304405
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
159
Uygarlık yolunda emin adımlarla ülkeyi topyekün bir dönüşüme sokmaya azmetmiş bir siyasi parti, Beyazıt Meydanı ile Kumkapı Sahili arasındaki, Gedikpaşa denilen avuç içi kadar bir semtte unutulmuş, kendi halinde ekmek parasını Yazının devamı...
15,00 TL
%
17
İndirimli
12,45 TL Kazancınız: 2,55TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 639058
 

Ürün Özellikleri

Uygarlık yolunda emin adımlarla ülkeyi topyekün bir dönüşüme sokmaya azmetmiş bir siyasi parti, Beyazıt Meydanı ile Kumkapı Sahili arasındaki, Gedikpaşa denilen avuç içi kadar bir semtte unutulmuş, kendi halinde ekmek parasını kazanmaya uğraşan kunduracıları hedef alırsa ne olur

Elbette hiçbir şey...

Peki, ya o kunduracılardan biri; tipik şark kurnazlığını her hareketiyle yansıtan biri, Gedikpaşa esnafını, siyasi iktidara karşı örgütlerse.. işte o zaman, mizahın, daha önce Türk edebiyatında denenmemiş bir türü ortaya çıkar!

Başbakanın, bir konuşmasında, “üç-beş çarıkçı” diye nitelendirdiği bu esnaf grubu, “çarıkçıları Koruma Cemiyeti” ismi altında dernekleşirse..

Bu dernek, zamanla bir siyasi partiye evrilip, iktidarın karşısına dikilirse..

Geniş kapsamlı bir toplum eleştirisinin mizahla harmanlandığı bu eser, Türk edebiyatına yeni bir soluk getirecek. Okurken, gülmekle düşünmek arasında, sonu olmayan bir yolculuğa çıkacaksınız.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,45   
12,45   
×
Kapat