Cam Tavan Üstünde Dans %17 indirimli C.Deemer-N.Fredericks

Cam Tavan Üstünde Dans

ISBN
9789756225462
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
316
Gerçek gücünüzden yararlanın, vizyonunuzu harekete geçirin ve kariyer beklentilerinize ulaşın. Başarılı işadamlarına öykünerek bir noktaya kadar yükselebilirsiniz, ama üst yönetime doğru kanatlanmak istiyorsanız, bir kadın gibi Yazının devamı...
15,75 TL
%
25
İndirimli
11,81 TL Kazancınız: 3,94TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 457210
 

Ürün Özellikleri

Gerçek gücünüzden yararlanın, vizyonunuzu harekete geçirin ve kariyer beklentilerinize ulaşın.
Başarılı işadamlarına öykünerek bir noktaya kadar yükselebilirsiniz, ama üst yönetime doğru kanatlanmak istiyorsanız, bir kadın gibi davranmak zorundasınız.
Geniş kapsamlı bu çalışma size başarılı kadınların yaşamda belirledikleri hedeflere, içlerinde var olan kadınca güçlerinden yararlanarak nasıl ulaştıklarını ve liderliklerini nasıl kabul ettirdiklerini gösteriyor. Bu kitapta; iletişim, ekip ve ilişki oluşturma, önsezi ve kararlılık alanlarında kadınsı yeteneklerinizden en iyi şekilde yararlanmanızı sağlayacak teknikleri bulacaksınız.
Şirket danışmanları olan yazarlar Candy Deemer ve Nancy Fredericks gerçek yaşam öykülerinden, olağanüstü başarılı iş kadınlarından ve geniş çaplı araştırmalardan yararlanarak başarıya ulaşma yolunda kadınların doğal yeteneklerinin etkisini sergiliyorlar.
Bir kadın gibi davranarak olağanüstü bir başarıya ulaşmak varken ne diye erkeklerce belirlenmiş kurallar içinde oynamak zorunda olasınız Cam Tavan Üstünde Dans'ı okuyun ve uygulayın; içinizde varolan gücün değerini bilin ve düşlerinizi gerçekleştirmek için bundan yararlanın.
(Tanıtım Yazısı'ndan)

Boyutlar

13.5x21

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Ekonomi İş Dünyası

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
11,81   
11,81   
×
Kapat