Hipnomeditasyon Serisi-01: Çakra (CD) %17 indirimli

Çakra (CD)

ISBN
9789756744710
Yazar
Yayıncı
Subliminal (bilinçaltı eşiği) mesajları ile çakra meditasyonu, bedeninizdeki enerji tıkanıklarının açılmasını, çakra merkezlerinin uyarılmasını, yaşam enerjisinin bedeninizden kolaylıkla akmasını amaçlıyor. Sanskrit dilinde Yazının devamı...
15,00 TL
%
17
İndirimli
12,45 TL Kazancınız: 2,55TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 381946
 

Ürün Özellikleri

Subliminal (bilinçaltı eşiği) mesajları ile çakra meditasyonu, bedeninizdeki enerji tıkanıklarının açılmasını, çakra merkezlerinin uyarılmasını, yaşam enerjisinin bedeninizden kolaylıkla akmasını amaçlıyor.

Sanskrit dilinde “yaşam tekerleği“ anlamına gelen çakraların açık olmaması, bedenin hormonal düzenini etkiler. Bedensel, duygusal, zihinsel ve ruhsal hastalıklara neden olur. Açık olması halinde kendimizi daha canlı, enerjik, sağlıklı ve mutlu hissederiz. Bilinç düzeyimiz genişler, iç ve dış dünyamız uyumlu hale gelir.

çakra meditasyonunu, günlük meditasyon olarak yaptığınızda algılama kapasitenizin artışına kısa bir sürede tanık olacaksınız. Meditasyon artık “yapılan“ bir şey olmaktan çıkacak zihninizin doğal hali olarak “kendiliğinden“ bir süreklilik kazanacaktır.

Boyutlar

12.5x13.5

Kağıt Tipi

Standart

Kategori

Kitaplar Sağlık Yoga

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,45   
12,45   
×
Kapat