C ++ Programlama Dilinin Esasları ve Uygulamaları

ISBN
9789755113661
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
760
Son birkaç senedir üniversitede yüksek lisans ve doktora öğrencilerine “Bilgisayar Destekli Grafik Programlama“ (Computer Graphics Programing) dersi vermekteyim. Bu ders için programlama dili olarak C++ dilini ve programlama ortamı olarak Yazının devamı...
35,00 TL
%
17
İndirimli
29,05 TL Kazancınız: 5,95TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 557174
 

Ürün Özellikleri

Son birkaç senedir üniversitede yüksek lisans ve doktora öğrencilerine “Bilgisayar Destekli Grafik Programlama“ (Computer Graphics Programing) dersi vermekteyim. Bu ders için programlama dili olarak C++ dilini ve programlama ortamı olarak Visual C++ ortamını seçtim. Bu seçimde dünyada en yaygın programlama dili olan C++'in içerdiği veri tipleri, operatörler, fonksiyonlar ve sınıflar gibi nesnelerin yanı sıra çok zengin grafik fonksiyonlara sahip Win API ile direkt iletişim kurma özelliği de önemli rol oynamıştır.
Öğrencilerin programlama dil bilgileri zayıf, veya hiç olmadığı için ders sırasında C++ ve Visual C++ hakkında bilgi vermeye çalıştım ve öğrencilere yardımcı olacak Türkçe bir kitap arayışına girdim, ancak umduğumu bulamadım.
Aynı zamanda kendim de teknik konularda önce Visual Basic şimdi ise C++ kullanarak profesyonel programlar yazmaktayım. Bu açıdan özellikle C++ ile ilgili birikmiş birçok notlarım vardır. Bunları uygun şekilde değerlendirmeye düşündüm.
(Tanıtım Bülteninden)

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Akademik Bilgisayar

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
29,05   
29,05   
×
Kapat