Büyük Umutlar %17 indirimli Charles Dickens

Büyük Umutlar

ISBN
9789758509430
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
128
Dickens'ın başyapıtlarından biri olan Büyük Umutlar, kızkardeşi ve onun eşiyle yaşayan Philip Pirrip'in yaşam öyküsünü anlatır. Romana adını veren 'büyük umutlar', romanın kısaca Pip adını taşıyan baş kahramanının Yazının devamı...
6,00 TL
%
17
İndirimli
4,98 TL Kazancınız: 1,02TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 516676
 

Ürün Özellikleri

Dickens'ın başyapıtlarından biri olan Büyük Umutlar, kızkardeşi ve onun eşiyle yaşayan Philip Pirrip'in yaşam öyküsünü anlatır.
Romana adını veren 'büyük umutlar', romanın kısaca Pip adını taşıyan baş kahramanının umutlarıdır. Küçük bir çocukken, anne ve babasının mezarı başında kaçak bir mahkumla karşılaşır. Ablasının mutfağından yiyecek çalarak bu mahkuma yardım eder. Kaçak mahkum, Pip'in kendisini ele vermemesini ve ona yaptığı yardımı unutmaz. Pip büyür ve zaman zaman, başka insanların 'büyük umutları'nın bir aracı olur. Yaşadığı yere yakın bir malikanede oturan Bayan Havisham, erkeklerden öcünü almak için onu, evlatlık kızı Estella'ya aşık eder. Kaynağını tam olarak bilmediği bir parayla zengin bir beyefendi yaşamı süren Pip, Estella'ya karşılıksız bir aşk duyar. Ayrıca geçmişiyle de yüzleşmek zorunda kalır.
Pip'in büyük umutları gerçekleşecek midir
(Arka Kapak)

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Eğitim Çocuk Kitapları Eğitim Çocuk Kitapları Eğitim Çocuk Kitapları Edebiyat

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
4,98   
4,98   
×
Kapat