Büyük Türk Bilginleri 10 Kitap %17 indirimli İsmail Bilgin

Büyük Türk Bilginleri 10 Kitap

ISBN
9789753816205
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
800
“Çağdaş Uygarlık“ seviyesine ulaşmak için var gücümüzle çalıştığımız, kendimize örnek aldığımız “Batı Medeniyeti“nin bugünkü ileri seviyesi bizi etkilemektedir. Birçok icadın ilk önce Batı'daki bilimcilerce tarafından Yazının devamı...
50,00 TL
%
17
İndirimli
41,50 TL Kazancınız: 8,50TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 479142
 

Ürün Özellikleri

“Çağdaş Uygarlık“ seviyesine ulaşmak için var gücümüzle çalıştığımız, kendimize örnek aldığımız “Batı Medeniyeti“nin bugünkü ileri seviyesi bizi etkilemektedir. Birçok icadın ilk önce Batı'daki bilimcilerce tarafından gerçekleştirildiğine inanmaktayız. Fakat şanlı bir tarihe sahip olan Türklerin ve Müslümanların birçok icada ilk önce imza attıklarını unutmuş gibiyiz.
Millet olarak elbette “çağdaş uygarlık“ seviyesine ulaşmalı ve bunun için de çok çalışmalıyız. Ancak çok çalışmanın yanında kendi bilim insanlarımızı tanımak bize öz güven kazandıracaktır.
Büyük Türk Bilginleri hazırlanırken, temel bilimsel çalışmanın gözlem, deney, araştırma vb. evreleri, mümkün olduğunca ezbercilikten uzak bir anlatım ve örneklemeyle ele alınmıştır. Bilim insanlarının ne denli fedakârca, sabırla, bin bir güçlüğe karşın çalıştıklarını, gösteren hayatlarının romanını bu dizide okuyacaksınız.
Bu seride toplam 10 adet eser bulunmaktadır.
1- Cabir Bin Hayyan
2- Hârizmî
3- Bîrûnî
4- İbni Sina
5- Cezerî
6- Akşemseddin
7- Ali Kuşçu
8- Pîrî Reis
9- Mimar Sinan
10- Erzurumlu İsmail Hakkı
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

14,5x6

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

Kitap Çocuk Kitapları Hikaye

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
41,50   
41,50   
×
Kapat