Büyük Fikirlerin Küçük Kitabı (Bilimin Ruhla Buluştuğu Nokta) %17 indi

Büyük Fikirlerin Küçük Kitabı

ISBN
9786050056037
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
160
Bilinç alanında dünyadaki en önemli öncülerden biri olan Fred Alan Wolf, (bilinen adıyla Dr. Kuantum) bilim ve ruhsal düşünce arasında köprü kuran öncü çalışmalarıyla, bilim adamları ve ruhani liderler tarafından takdirle Yazının devamı...
13,00 TL
%
17
İndirimli
10,79 TL Kazancınız: 2,21TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 402313
 

Ürün Özellikleri

Bilinç alanında dünyadaki en önemli öncülerden biri olan Fred Alan Wolf, (bilinen adıyla Dr. Kuantum) bilim ve ruhsal düşünce arasında köprü kuran öncü çalışmalarıyla, bilim adamları ve ruhani liderler tarafından takdirle karşılanmaktadır. Bir belgesel niteliğindeki 'What the Bleep Do We Know' (Ne Biliyoruz ki) adlı filmle Türkiye'de tanınmıştır. On iki kitabı bulunan ödüllü bir yazardır ve Kuantum'un Babası olarak bilinir.
Dr. Kuantum, bu Küçük Kitap'ta açık bir anlatımla, Büyük Fikirleri'ni bilgi pınarından damlayan, parıltılı bilgi damlacıkları şeklinde bizlere sunuyor. Günlük gerçekliğin kuantum fiziği bakımından şekillendirilmesinden tutun da, paralel evrenler ve bireylerle kâinatın yüce bilinci arasındaki ilişkiye kadar her şeyi kapsayan Dr. Kuantum'un “Büyük Fikirlerin Küçük Kitabı“ size dünyayı zihin açıklığıyla ve yepyeni bir gözle izleme imkânı sunuyor.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

12.5x16.5

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kişisel Gelişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
10,79   
10,79   
×
Kapat