Bu işlem için üye girişi yapmanız gerekiyor

Bülent Ortaçgil Ayrı Düşmüşüz Yanyana

ISBN
9789758663019
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
270
Ortaçgil, Türk pop müziğinin yarım yüzyıla yaklaşan tarihi içinde özel bir yere sahiptir. 1974 yılında yayımlanan ilk albümü 'Benimle Oynar mısın', pop geleneğinin temel albümlerinden biri oldu. Hatta en önemlisi de denilebilir. O Yazının devamı...
19,00 TL
%
17
İndirimli
15,77 TL Kazancınız: 3,23TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 496321
 

Ürün Özellikleri

Ortaçgil, Türk pop müziğinin yarım yüzyıla yaklaşan tarihi içinde özel bir yere sahiptir. 1974 yılında yayımlanan ilk albümü 'Benimle Oynar mısın', pop geleneğinin temel albümlerinden biri oldu. Hatta en önemlisi de denilebilir.
O güne kadarki Türk pop serüveninin iki temel çizgisi olan Aranjman ve Anadolu Pop türlerine eklemlenemeyen belkide ilk albüm.
Kahyaoğlu, bu tezden hareketle, Ortaçgil'in bugüne kadar süren müzik yolculuğunu ayrıntılarıyla incelerken, aynı zamanda Türkiye'deki popüler ve pop müzik tarihinin de genel hatlarıyla panoramasını çiziyor. Ama, Ortaçgil'in özel hayatı ve müzik uğraşlarını merak edenler bu çalışmada sayısız ayrıntıyla karşılaşacaklar...
Türkiye'de pop ve popüler müziğe dair örneğine az rastlanan çalışmalardan biri olan bu kitap bir biyografi kitabı değil, yarım yüzyıllık bir serüvenin tarihi olarak tanımlanabilir.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Müzik Eğitimi Müzik Müzik Eğitimi Müzik Müzik Eğitimi Müzik Müzik Üzerine

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
15,77   
15,77   
×
Kapat