Boy Wytske Versteeg

Boy

ISBN
9786058375873
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
192
Evlatlık bir çocuk almak ve onunla yaşamak nasıl bir histir Peki, once onun kaybolması, sonar ölümü ve bunun intihar olma ihtimaliyle yüzleşmek Boy, oğlunun ölümüyle ilgili açıklamaları kabullenemeyen, onun hikayesini kendi keşfe Yazının devamı...
14,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 613422
 

Ürün Özellikleri

Evlatlık bir çocuk almak ve onunla yaşamak nasıl bir histir Peki, once onun kaybolması, sonar ölümü ve bunun intihar olma ihtimaliyle yüzleşmek
Boy, oğlunun ölümüyle ilgili açıklamaları kabullenemeyen, onun hikayesini kendi keşfe çıkan ve oğluyla öldükten sonar tanışmaya başlayan bir annenin hikayesi.
Versteeg'in sürükleyici ve gerçekçi romanı Boy, size aklınızın sınırlarını zorlayacak, oyunlarla dolu, gizemli bir bahçe sunuyor.
“Kumullar dadolaştım, tekbaşıma. Bu, daha da kötüydü. Neredeve tam olarak neyi aramam gerektiğini bilmiyordum. Bildiğim bir şey vardı, o da hiç bir şey bulmak istemediğim. Bedenini bulmak istemiyordum, artık elimden gelen bir şey olmayacaktı; ona kayısı kurusuya da biftek yediremeyecektim, C vitamin alması içi n elma soyamayacaktım, bütün bunları yapamayacaktım çünkü bir daha ağzını açmayacaktı.”

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
14,00   
14,00   
×
Kapat