Bisküviyi Çaya Yatay Bandırın (Gündelik Hayata Dair 104 Garip Bilimsel

Bisküviyi Çaya Yatay Bandırın

ISBN
9786055443061
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
216
Asla bir şişme kadını ödünç almayın.Bira içerek doğayı koruyun.Bisiklete binerken kask yerine peruk takın. Bilimcilerin böylesi gerçekleri ortaya çıkarması sizce de şahane değil mi Kim daha iyi bir aşk hayatı için gerçekliği Yazının devamı...
17,00 TL
%
25
İndirimli
12,75 TL Kazancınız: 4,25TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 370273
 

Ürün Özellikleri


Asla bir şişme kadını ödünç almayın.
Bira içerek doğayı koruyun.
Bisiklete binerken kask yerine peruk takın.
Bilimcilerin böylesi gerçekleri ortaya çıkarması sizce de şahane değil mi Kim daha iyi bir aşk hayatı için gerçekliği kanıtlanmış 14 taktiği geri çevirebilir Veya hangimiz 10 basit tüyoyla ofisin kralı olmak istemeyiz ki Ya da çok kolay birkaç hareketle ömrüne ömür katmak istemeyen var mıdır Bu arsız derleme, bunları ve dünyanın her yerinden gündelik hayata dair pek çok “garip ama gerçek“leri anlatıyor.
Öpüşmenin saman nezlesine, çikolatanın ishale iyi geldiğini, bir uçurumu geçen erkeklerin eşlerini daha çok sevdiğini, kötü dedektif romanları okuyarak kendimize daha çok güvenebileceğimizi ispat ederek bilimsel araştırmanın sınır tanımadığını gösteriyor.
Kısacası elinizdeki kitap sadece bir kitap değil, sıkıcı bir akşam yemeğini şenliğe dönüştürecek komik ve akıllı bir ev arkadaşı aynı zamanda.
(Tanıtım Bülteni)

Boyutlar

12x17

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Bilim Popüler Bilim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,75   
12,75   
×
Kapat