Bir Yaradan Kurşun Çıkarır Gibi Mustafa İslamoğlu

Bir Yaradan Kurşun Çıkarır Gibi

ISBN
9789755501592
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
243
Bazı şeyler vardır ki, sorulmayınca söylenmezler. Okurun, Bir Yaradan Kurşun Çıkarır Gibi'de ancak sorulunca söylenen yeni şeyler bulacağından eminim. Çoğu hayata dair bu “şeyler“in buharlaşıp gitmesine gönül razı olmadı; Yazının devamı...
9,00 TL
%
17
İndirimli
7,47 TL Kazancınız: 1,53TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 603574
 

Ürün Özellikleri

Bazı şeyler vardır ki, sorulmayınca söylenmezler. Okurun, Bir Yaradan Kurşun Çıkarır Gibi'de ancak sorulunca söylenen yeni şeyler bulacağından eminim. Çoğu hayata dair bu “şeyler“in buharlaşıp gitmesine gönül razı olmadı; onları “gökkubbeye salınmış bir avaze“ye çevirebilmek için kayıt altına almak gerekiyordu, biz de onu yaptık. Umarım, hiç olmazsa bir kısmı “baki“ kalır. Çünkü sözün gücüne inanmak zorundayız.
Söyleşiler, iki eksen etrafında gerçekleşmekte:
Birincisi, sosyal ve dini konular. Bu çerçevede uluslararası ilişkiler, tarih sosyolojisi, sosyal psikoloji ile ilgili tahliller yer almakta; ikincisi sanat ve özelde şiir. Bu çerçevede İslami Hareket ve sanat arasındaki ilişki, şiirimizin bugünkü durumu, müslüman şairin poetikası, sanat-din, sanat-hareket, sanat-siyaset ilişkisi, sanatçı dini ve dinin sanatçısı gibi konular üzerinde durulmakta.
(Arka Kapak)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
7,47   
7,47   
×
Kapat