Bir Yalnızlık Saati

ISBN
9786053244301
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
85
Ey kari!.. İşte okuyacağın bu birkaç yaprak bizzat gönlümün ta derinliklerinden uzun zamandan beri püskürmeyi bekleyen bir volkanın lavlarıdır. O lavlar ki gönül yanardağında sadece elemle beslendi ve gözyaşlarıyla yıkandı. Yazının devamı...
17,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 593354
 

Ürün Özellikleri

Ey kari!.. İşte okuyacağın bu birkaç yaprak bizzat gönlümün ta derinliklerinden uzun zamandan beri püskürmeyi bekleyen bir volkanın lavlarıdır. O lavlar ki gönül yanardağında sadece elemle beslendi ve gözyaşlarıyla yıkandı. Yıllardır uyuduğu uykusundan şimdi uyandı. Ve işte nihayet yeryüzüne çıkmayı başardı. Umarım ileride beni değerlendirirken sadece o lavlar ışığında değerlendirirsin. çünkü bu fakir, aslında o lavların ta kendisidir.

Bu satırların yazarı hiçbir zaman şair bir yaratılışa sahip olduğunu düşünmedi. Hele hele kendini asla kudemayla kıyaslama cehaletine düşmedi. Sadece içinde patlayan volkanlara artık set çekemedi, o kadar. Bu kitap işte böyle ortaya çıktı. Sen ey kari! Bu manzumelerde bir gencin yüreğinin derinliğinde yatan acı sızıyı duyacaksın. O manzum parçalar ki onlarda neşe ve mutluluktan hiçbir bahis yoktur. çünkü onlar bir yangının çocuklarıdır.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Şiir Şiir

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
17,00   
17,00   
×
Kapat