Bir Türk Köyünde Yaşam

ISBN
9789753315081
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
196
Bir Türk Köyünde Yaşam farklı kültürden bir bilim adamının Türk insanına bakışını yansıtmak, Amerikalı bir antropologun altmışlı yılların başındaki Türk köylüsünü nasıl değerlendirdiğini ve kendi kültürüyle ister Yazının devamı...
8,00 TL
%
30
İndirimli
5,60 TL Kazancınız: 2,40TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 475572
 

Ürün Özellikleri

Bir Türk Köyünde Yaşam farklı kültürden bir bilim adamının
Türk insanına bakışını yansıtmak, Amerikalı bir antropologun altmışlı yılların başındaki Türk köylüsünü nasıl değerlendirdiğini ve kendi kültürüyle ister istemez yaptığı kıyaslamaları Türk antropologlarının ve antropoloji öğrencilerinin bilgisine sunmak — hatta belki de onları daha doğru değerlendirmeler yapmak, insanımızın toplumsal yaşantısıyla ilgili daha doğru saptamalar sunmak yönünde özendirmek amacıyla yayımlanmaktadır.
Bu nedenle Joe E. Pierce'ın çalışması bir anlamda aynen çevrilmiş, bazı konulardaki bilgi eksikliğini tamamlama ya da yanlışları düzeltme girişiminde bulunulmamıştır. Bu kitap ve yukarıdaki açıklama, ülkemizdeki bilim insanlarının yaptıkları ya da yapabilecekleri alan çalışmalarının yayımlanabileceği yönünde bir umut olarak da algılanmalıdır.
(Arka Kapak)

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kültür Sosyolojisi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
5,60   
5,60   
×
Kapat