Bir Tıp Gözlemcisinin Notları Ciltli %17 indirimli Lewis Thomas

Bir Tıp Gözlemcisinin Notları (Ciltli)

ISBN
9789754034707
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
239
LewisThomas (1913-1993) doktorluğun nasıl bir iş olduğunu, bir aile doktoru olan ve bitmez tükenmez ev viziteleri yapan babasını gözleyerek öğrendi. Babası, tıbbın hastalar için yapabileceği pek fazla şey bulunmadığına ve doktorların Yazının devamı...
8,00 TL
%
17
İndirimli
6,64 TL Kazancınız: 1,36TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 451706
 

Ürün Özellikleri

LewisThomas (1913-1993) doktorluğun nasıl bir iş olduğunu, bir aile doktoru olan ve bitmez tükenmez ev viziteleri yapan babasını gözleyerek öğrendi. Babası, tıbbın hastalar için yapabileceği pek fazla şey bulunmadığına ve doktorların dürüst davranıp cehaletlerini kabullenmeleri ve kendilerinden çok şey vermeleri gerektiğine inanıyordu. Siyah doktor çantasında morfin ve sihirden başka bir şey olmamasına rağmen, kendisinin varlığı bile hastalarını teskin etmeye yetiyordu.
Lewis Thomas'ın tıp fakültesine başladığı yıllarda doktorluk değişmekte ve bir bilim dalına dönüşmekteydi. Kitap yazarın Boston ve NewYork'taki eğitimi, savaş sırasındaki mesleki çalışmalan, tutkuyla yürüttüğü araştırma projeleri, hastane ve tıp fakültelerinde idareci olarak verdiği hizmetler ile bir hasta olarak yaşadığı deneyimleri kapsayan muhteşem bir anı niteliğini taşıyor.
Tıpta uygulamada temel alınan nedir İnsanlar doktorlardan
hep ne beklemiştir Peki ya şimdi, tıp artık gerçek bir bilim dalına dönüşmüşken ve eski zamanların zanaatı pek ortada görülmezken ne bekleyebilirler. Dr. Thomas kitabında bu sorulara cevap aramanın yanısıra bilimsel araştırma yapma ile mesleği uygulama, sözcükler ile anlamlar insanların hataları ile başarıları arasındaki ilişkiyi araştınyor.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

14.5x22

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Bilim Popüler Bilim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
6,64   
6,64   
×
Kapat