Lanetli Sınıf-2 Bir Overlokcu Kıza İlan-ı Aşk %17 indirimli

Bir Overlokçu Kıza İlan-ı Aşk Lanetli Sınıf - 2

ISBN
9799758257675
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
136
Kalbimiz yeryüzüdür bizim ve yeryüzü kalbimizdir. Hayatı, avucunun içine konulmuş bir kalp, bir damar, bir çift göz gibi hissetmelisin. Endülüs önündeki çılgın ateşi gören bir adam, hatırlayan ve asla unutmayan bir adam. Geçtiğim Yazının devamı...
8,00 TL
%
17
İndirimli
6,64 TL Kazancınız: 1,36TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 543704
 

Ürün Özellikleri

Kalbimiz yeryüzüdür bizim ve yeryüzü kalbimizdir.
Hayatı, avucunun içine konulmuş bir kalp, bir damar, bir çift göz gibi hissetmelisin.
Endülüs önündeki çılgın ateşi gören bir adam, hatırlayan ve asla unutmayan bir adam.
Geçtiğim yoldaki aynaları ters çevirdim.
Biz genişletmezsek genişlemez hayat.
Elinizdeki kitapta yer alan metinler, hayata kıyısından, görünmeyen yanından bakan ve derin, yakıcı, sarsıcı anlamlar çıkaran ayrıksı, “şiirsel“ denemelerden oluşuyor.
Ayrıntıları önemsiyorsanız, hayatı önemsiyorsanız, insanı önemsiyorsanız, bu metinlere tiryaki olacaksınız demektir. Hayatın labirentlerinde dolaşarak, kalbinizde bir ahlakı ve “isyanı“ büyütmek için bu kitaptaki protest ve “kült“ metinler, döne dolaşa okuyacağınız; okurken coşacağınız ve yaşayacağınız metinler.
İdris özyol, tıpkı önceki kitabında olduğu gibi bu kitabında da, hayatı, insanı kalbinden, derinden kıskıvrak yakalayan içtenlikli ama silkeleyeci bir tavrı seslendiriyor.
Yayınevimiz genç kuşağın “kült“ yazarlarından ve şairlerinden İdris özyol'un “kurşun gibi“ metinlerini yayımlamaktan; yeni, coşkulu, kabına sığmayan, içinde her daim bir aşkı ve isyanı büyüten yazarlara kapı aralamaktan kıvanç duyuyor.
(Arka Kapak)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
6,64   
6,64   
×
Kapat