Bir Müftü’nün Hatıraları

ISBN
9789754512779
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
278
Bu kitapta, bir Müftü'nün, doksan üç yıl yaşanmış hayatının ibretâmiz hikâyesi kendi kalemiyle sunulmaktadır. Kayseri'nin küçük bir köyünde başlayan bu hikâye, ilk okulu bitirdikten sonra hiçbir resmî tahsil yapmayan bir adamın, Yazının devamı...
24,00 TL
%
17
İndirimli
19,92 TL Kazancınız: 4,08TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 561011
 

Ürün Özellikleri

Bu kitapta, bir Müftü'nün, doksan üç yıl yaşanmış hayatının ibretâmiz hikâyesi kendi kalemiyle sunulmaktadır.
Kayseri'nin küçük bir köyünde başlayan bu hikâye, ilk okulu bitirdikten sonra hiçbir resmî tahsil yapmayan bir adamın, gerçekten şaşılacak bir azim ve iman ile kendini nasıl yetiştirdiğini, en küçük fırsatları değerlendirerek ve fakat büyük güçlüklere nasıl ilim tahsiline yönelip Türkiye'nin sayılı âlimleri arasına girdiğini anlatmaktadır.
Acılar ve yokluklar arasında verilen bu inanılmaz mücadelenin kahramanı; bütün hayatı boyunca çevresine ışık olmıuş, gittiği her yerde lider olmayı başarmış, bütün bunlara rağmen iman, dürüstlük, tevazu ve mertliğinden zerre kadar taviz vermeden yaşamasını bilmiştir.
Beş defter halinde tertip ettiği bu hatırlar arasında öyle ibret verici kıssalar vardır ki insan, başarı ve mutluluğun hangi kaynaktan süzülüp göeldiğini rahatlıkla görülebilir.
(Tanıtım Bülteninden)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Anı

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
19,92   
19,92   
×
Kapat