Bir Mücadelenin Tasviri Franz Kafka

Bir Mücadelenin Tasviri

ISBN
9786059734899
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
112
Sosyal psikolojik ve duygusal tuzakların kaygısı ya da verdiği rahatsızlık. Kafkanın iç dünyasına yolculuk yapmak için iyi bir başlangıç noktası. Bu hikaye, bir bütün olarak, halihazırda Kafka'nın çalışmalarında sabit olan bir Yazının devamı...
5,95 TL
%
25
İndirimli
4,46 TL Kazancınız: 1,49TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 659900
 

Ürün Özellikleri

Sosyal psikolojik ve duygusal tuzakların kaygısı ya da verdiği rahatsızlık. Kafkanın iç dünyasına yolculuk yapmak için iyi bir başlangıç noktası.
Bu hikaye, bir bütün olarak, halihazırda Kafka'nın çalışmalarında sabit olan bir temanın etkili olduğunu gösteriyor: tersine çevirme ve zayıflatma. İzlenimler zaman zaman açık, bazen görünmez ve bazen de çok ince bir şekilde cereyan etmekte. Bunlardan pek fazla haberdar olunmaz, tek yapılabilecek bu izlenimlere meydan okumaktır.

Sürekli baş döndürücü şartlar bizi içine çekiverir. Dinlendirici anlar genelde olmaz, çünkü her türlü istikrara ve dinlenme ya da sakinlik haline ulaştığımızda, halının ayaklarımızın altından kayabileceği ihtimalini biliyoruz. Bu halı kaymamış olsa da, ihtimali bile bizi rahatsız etmeye devam eder.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Öykü

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
4,46   
4,46   
×
Kapat