Bir İlham Perisinin Anıları Henüz Kimseye İthaf Edilmedi

ISBN
9789944291064
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
224
Büyük beğeni toplayan Evimde Yaşayan Yahudiler'in yazarından çağdaş bir ilham perisine dair müthiş samimi, dokunaklı ve komik bir ilk roman. Tanya, üniversiteyi bitirip Sovyetler Birliği'nden New York'a göç ettiğinde, büyük bir yazarın Yazının devamı...
16,00 TL
%
17
İndirimli
13,28 TL Kazancınız: 2,72TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 463569
 

Ürün Özellikleri

Büyük beğeni toplayan Evimde Yaşayan Yahudiler'in yazarından çağdaş bir ilham perisine dair müthiş samimi, dokunaklı ve komik bir ilk roman.
Tanya, üniversiteyi bitirip Sovyetler Birliği'nden New York'a göç ettiğinde, büyük bir yazarın ilham perisi olma planları yapmaktadır. Yukarı Batı Yakası'nda düzenlenen bir okuma gününde, tam da aradığı adama, gözde bir New Yorklu yazar olan Mark Schneider'a rastlar.
Çok geçmeden Tanya, Mark'ın evinde yaşayan, yatakta onu büyüleyen, ona hizmet etmeye ve ilham vermeye hazır bir sevgili oluverir... Ancak Mark, zamanının çoğunu spor salonlarında, psikiyatrında ve Tanya'nın kendini tam anlamıyla dışlanmış hissettiği edebi suarelerde harcamaktadır. Tanya İngilizcesini ilerletip de Mark'ın eserlerini okumaya başladıkça, yeni ülkesindeki yazgısına dair hiç ummadığı şeyler de öğrenmeye başlar...
Peki aşkları ve kadınlarıyla Dostoyevski tüm bu öykünün neresindedir
Vapnyar doğal varisi olduğu büyük Rus gerçekçiliği geleneğinde yazdığı mizah yüklü ve büyüleyici zarafette bir romanla karşımıza çıkıyor.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
13,28   
13,28   
×
Kapat