Bir Film Çekmek ve Masaüstü Filmciliğe Giriş

ISBN
9786053771623
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
185
Gelişen iletişim teknolojisi ile birlikte amatörlerin ve gençlerin görsel düşünmeyi sağlamada görüntüden yararlanmaları kolaylaşmıştır. İnsanın kendisini ifade etmesinde kullandığı resim, roman, şiir, tiyatro gibi seçeneklere Yazının devamı...
14,00 TL
%
17
İndirimli
11,62 TL Kazancınız: 2,38TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 418835
 

Ürün Özellikleri

Gelişen iletişim teknolojisi ile birlikte amatörlerin ve gençlerin görsel düşünmeyi sağlamada görüntüden yararlanmaları kolaylaşmıştır. İnsanın kendisini ifade etmesinde kullandığı resim, roman, şiir, tiyatro gibi seçeneklere hareketli resim de eklenmiştir. Elektronik ve digital teknoloji insanın kendisini anlamlandırmasında ve anlatmasında etkili bir düzey haline gelmiştir.
Gençlerin sıkıntıları, kendilerini, çevrelerini anlatmaları, topluma katkı sunmaları için teknoloji yeni ve ucuz olanaklar sunmaktadır. Film çekmenin demokratikleşmesi sürecinin vurgulandığı bu çalışma da özellikle gençlere kendilerini ifade etmede kullanacakları masaüstü film yapımının ilk adımlarını anlatması açısından önem kazanmaktadır.
Kısa film ile artık herkes kendisini daha rahat ifade edebilecek ve çevresini anlamlandırıp, sunabilecek yeni ve önemli bir yüzeye kavuşmuştur. Yeni teknolojiler de bu süreci kolaylaştırdığı müddetçe film çekmek daha da kolaylaşacaktır.
Karmaşık bir süreci herkesin anlayabileceği bir sadelikte ve akademik olarak açıklayarak anlatan bu kitap konu ile ilgilenen gençlere ve sinema ağitimi alanlara kılavuzluk edecektir.
Dr. Nigar Pösteki-
(Arka Kapak)

Boyutlar

16x23

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Akademik İletişim Bilimleri

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
11,62   
11,62   
×
Kapat