Bir Erdem Olarak Sapkınlık %17 indirimli HALIL TURHANLI

Bir Erdem Olarak Sapkınlık

ISBN
9789758086504
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
222
“Turhanlı'nın inanılmaz aynalar galerisinde boy gösteren yazarların, çizerlerin, müzisyenlerin, şairlerin, heykeltraşların, gazetecilerin, siyasetçilerin, sinemacıların, feministlerin ya da düpedüz sokak insanlarının -bilerek ve Yazının devamı...
15,90 TL
%
17
İndirimli
13,20 TL Kazancınız: 2,70TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 496300
 

Ürün Özellikleri

“Turhanlı'nın inanılmaz aynalar galerisinde boy gösteren yazarların, çizerlerin, müzisyenlerin, şairlerin, heykeltraşların, gazetecilerin, siyasetçilerin, sinemacıların, feministlerin ya da düpedüz sokak insanlarının -bilerek ve isteyerek sokağa düşmüş hatta daha uygun bir deyişle, oraya 'çıkmış' insanların- hayat ve ölüm çizgilerinin kesiştiği o kaçınılmaz nokta, işte bu sapkınlık noktası oluyor daima: Genel kabul görmüş yerleşik anlayıştan farklı bir duruş.
Bu kitap; düşünüş, duyuş ve duruşlarıyla 'genel mutabakat'ın dışında konuşlanmış insanların portrelerinden oluşuyor: Bir çeşit 'sapkınlar galerisi' de denebilir: Olanca sıradanlıklarıyla sıra dışına çıkan insanların hikayeleri bunlar. Radikal insanların, bireylerin, anarşistlerin, binlerce yıl önceki ilkel komünal toplum tadını bir türlü unutamamış, 'hıfzetmiş', saklamış insanların yol haritaları.
ömar Madra-
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Politika Politik Hareketler

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
13,20   
13,20   
×
Kapat