Bir Bikini İstiyorum %17 indirimli NANCY BUTCHER

Bir Bikini İstiyorum

ISBN
9789759013035
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
104
Yaz geliyor... Zayıflamak, plajlara gitmek, fazlalıklarınızın ne tarafa baktığını düşünmeden şezlongunuza gönül rahatlığıyla uzanmak mı istiyorsunuz O zaman yediklerinize dikkat edeceksiniz, en önemlisi de gece atıştırmalarını Yazının devamı...
4,90 TL
%
17
İndirimli
4,07 TL Kazancınız: 0,83TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 461867
 

Ürün Özellikleri

Yaz geliyor... Zayıflamak, plajlara gitmek, fazlalıklarınızın ne tarafa baktığını düşünmeden şezlongunuza gönül rahatlığıyla uzanmak mı istiyorsunuz O zaman yediklerinize dikkat edeceksiniz, en önemlisi de gece atıştırmalarını keseceksiniz!
Zaten hemen hemen tüm diyet uzmanları da bunu söyler değil mi Ama size bunu nasıl yapacağınızı kimse söylemez! Peki her akşam tatlılar, cipsler ve çerezlere karşı duyulan o dayanılmaz arzuya tam olarak nasıl karşı koyacaksınız Cevabı, bu basit ve pratik sağlıklı yeme-içme ve kilo verme rehberinde bulacaksınız.
İşte size tam 101 yöntem!
Düşük kalorili doyurucu akşam yemeği önerileri ya fa dişlerinizi fırçalamak gibi küçük hilelerden şaşırtıcı projelere kadar her türlü öneriyi bu kitapta bulabilirsiniz. Bonus olarak, “Mutlaka Bir Şeyler Yemeliyim“ modundayken neler yapmanız gerektiği ve düşük kalorili gece yarısı yiyecekleri üzerine tavsiyeler içeren özel bir bölüm de var.
Alışkanlıklarınızı değiştirebilirsiniz... ve bu sayede hayatınızı da!
Bir bikiniye girmek için yapmanız gereken tek şey buzdolabının kapağını kapatmak ve bu kitabın kapağını açmaktır

(Arka Kapak)
Yeme alışkanlıklarınızı değiştirerek bir bikiniye rahatça girebilmek sizin elinizde! Bizden biraz destekle...
Dekolte Yayıncılık'ın yeni kitabı “Bir Bikini İstiyorum!“, 25.05.2005 itibariyle piyasaya çıktı. Kitapta tüm diyetisyenlerin tavsiyesi olan gece atıştırmalarına son verme konusunda okuyuca yüz bir adet farklı tavsiye sunuyor.
Yazar Nancy Butcher, “gece yarısı atıştırmalarına ve ertesi sabah pişmanlıklarına son vermek için yapmanız gereken tek şey buzdolabının kapağını kapatıp bu kitabı açmaktır“ diyor. Ayrıca televizyon seyretmekten de kaçınmayı öğütleyen yazar, “uzaktan kumandayı bırakıp kitap okuyun, kitapların içinde yiyecek reklâmları olmaz“ diye ekliyor...
(Tanıtım Yazısı'ndan)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Aile (Kadın, Erkek ve Çocuk) Kadınlar İçin Kitaplar

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
4,07   
4,07   
×
Kapat