Bir 12 Eylül Masalı %17 indirimli Sevkuthan N. Karakaş

Bir 12 Eylül Masalı

ISBN
9789755333274
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
205
Kimi tarihi olayların gelişimi bireyin kişilik gelişimine uygun düşebilir. Bu kitapta, henüz bireysel kimliğini oluşturma aşamasındaki bir kızın 12 Eylül ortamında büyümesi anlatılıyor; 12 Eylül'ün şiddetle dokunduğu bir kızın Yazının devamı...
9,00 TL
%
17
İndirimli
7,47 TL Kazancınız: 1,53TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 472668
 

Ürün Özellikleri

Kimi tarihi olayların gelişimi bireyin kişilik gelişimine uygun düşebilir. Bu kitapta, henüz bireysel kimliğini oluşturma aşamasındaki bir kızın 12 Eylül ortamında büyümesi anlatılıyor; 12 Eylül'ün şiddetle dokunduğu bir kızın öyküsü.
Bu kitapta olgun bir kadının kendi çocukluğuna, genç kızlığına, erken evliliğine, kaçaklığına, kocasından ayrı kalışına, bir başka aşka düşüşüne, mahpusluğuna ve özgürlükten sonra dışarıdaki mahpusluğuna bakışı var. Beklendiğinin aksine eleştiren bir bakış değil bu, şefkatle anlamaya çalışan bir bakış.
Gerçek adını anlatı boyunca öğrenemediğimiz, anlatı sonunda yaşadığı ortamdaki insani değerlere özlemini “Kod Adı Yalnız“ ile özdeşleştirdiğimiz kadın kahramanın, çocukluktan olgunluğa yaptığı sıçramada uzun bir 12 Eylül basamağı.
Türkiye'nin sıkça yaşadığı baskı dönemlerinden örselenerek çıkmış hemen herkes, bu hikayede kendine ait bir fotoğraf bulabilecektir.
Bugün yaşadıklarımızsa mutlu son değil, yalnızca filmin devamı.

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Öykü ve Anlatı

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
7,47   
7,47   
×
Kapat