Bionicle Günlükleri-1 Toaların Hikayesi %17 indirimli C. A. Hapka

Bionicle Günlükleri-1 Toa'ların Hikayesi

ISBN
9789752109827
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
112
Dünya kurulmadan önceki belirsiz bir zamanda, Mata Nui adındaki bir varlık, halkını cennet gibi bir adaya götürdü. Kendilerine Matoran diyen bu halk, adalarına da Mata Nui ismini verdi. Ama Mata Nui'nin kötü kalpli kardeşi Makuta, Yazının devamı...
5,00 TL
%
25
İndirimli
3,75 TL Kazancınız: 1,25TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 393139
 

Ürün Özellikleri

Dünya kurulmadan önceki belirsiz bir zamanda, Mata Nui adındaki bir varlık, halkını cennet gibi bir adaya götürdü. Kendilerine Matoran diyen bu halk, adalarına da Mata Nui ismini verdi. Ama Mata Nui'nin kötü kalpli kardeşi Makuta, ağabeyinin oluşturmaya çalıştığı her şeyi yıkarak, yaptığı kötü büyü sayesinde onun derin bir uykuya dalmasına neden oldu.
Ancak bir gün, Matoran efsanesinde adı geçen altı kahraman Toa, denizden çıkageldi. İlk başta bu adaya neden geldiklerini, görevlerinin ne olduğunu ve güçlerinin sınırlarını bilmeyen Toa'lar, kısa zamanda varlıklarının bilincine vardılar. Önce yeteneklerini keşfettiler, sonra bulmaları gereken Güç Maskelerinin peşine düştüler.
Ama görevlerini gerçekleştirmelerini sağlayacak Güç Maskelerine ulaşmaları için aşmaları gereken büyük bir engel vardı: Rahkshi canavarları!
Şimdi asıl sorun şuydu: Toa'lar ilk zaferlerine mi yoksa sonsuza dek sürecek yenilgilerine mi koşuyorlardı
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

13,5x0

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

Kitap Çocuk Kitapları Roman-Çizgi Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
3,75   
3,75   
×
Kapat