Bilinmeyen Atatürk %17 indirimli İsmet Bozdağ

Bilinmeyen Atatürk

ISBN
9799756237235
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
192
“Tek Adam“ın liderliğindeki Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk yıllarında onun hizmetinde yer alan ve birbiri ile yarışan sayısız insan vardı. Bu kutsal hizmette yer alanlar arasında öyle biri vardı ki, yırtık pabuçla gezerdi; fakat kimseden Yazının devamı...
7,50 TL
%
30
İndirimli
5,25 TL Kazancınız: 2,25TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 464691
 

Ürün Özellikleri

“Tek Adam“ın liderliğindeki Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk yıllarında onun hizmetinde yer alan ve birbiri ile yarışan sayısız insan vardı. Bu kutsal hizmette yer alanlar arasında öyle biri vardı ki, yırtık pabuçla gezerdi; fakat kimseden bir kuruş dahi kabul etmezdi. Parada ya da makamda gözü yoktu. Sadece vatanına, milletine hizmette gözü vardı.
O bu inancıyla “Tek Adam“ın en değerli yandaşlarından biri oldu ve Cumhuriyet tarihimizin önemli isimleri arasında yer aldı. “Tek Adam“ın fikir dostlarından biri olarak onunla insanların tanık olduğu ya da olmadığı birçok olay yaşadı. “Tek Adam“la yaşadıkları hayatının en unutulmaz anlarıydı.
İşte bu kitap, “Tek Adam“ Gazi Mustafa Kemal'in hizmetinde varlığını ortaya koyan Türkiye Cumhuriyeti tarihinde Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık yapan Celal Bayar'ın kendi dilinden “Bilinmeyen Atatürk“ü anlatıyor.
(Tanıtım Yazısı'ndan)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Tarih Atatürk Hakkında ve Kendi Yazdıkları

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
5,25   
5,25   
×
Kapat