Bilgeliğin Anahtarı %25 indirimli Nora Roberts

Bilgeliğin Anahtarı

ISBN
9789753319232
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
335
Her zaman İrlanda efsanelerinden etkilenmiş ve kendini o sihirli öykülere yakın hissetmiş olan Nora Roberts, "Anahtar" üçlemesinin ikinci kitabı olan 'Bilgeliğin Anahtarı'nda da dizinin ilk kitabı 'Işığın Anahtarı'nda olduğu gibi, hayal Yazının devamı...
25,00 TL
%
30
İndirimli
17,50 TL Kazancınız: 7,50TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 475400
 

Ürün Özellikleri

Her zaman İrlanda efsanelerinden etkilenmiş ve kendini o sihirli öykülere yakın hissetmiş olan Nora Roberts, "Anahtar" üçlemesinin ikinci kitabı olan 'Bilgeliğin Anahtarı'nda da dizinin ilk kitabı 'Işığın Anahtarı'nda olduğu gibi, hayal gücünün sınırlarını zorlayarak bir yirmi birinci yüzyıl masalı anlatmaya devam ediyor.

Kişileri birbirinden fazlasıyla farklı üç genç kız, hayatı aydınlatan sanatın, bilgi ile gerçekliğin ve cesaretle yiğitliğin anahtarlarını ararken, kendileriyle yüzleşip mutluluğu ve aşkı buluyorlar.

Bu kez, ikinci kitabın baş kahramanı olan kitap kurdu Dana, Bilgeliğin Anahtarı'na ulaşmak kitap sayfaları arasında zorlu bir yolculuğa çıkmak zorunda kalıyor...

Erkek kahramanlarını çok iyi anlayan ve anlatan;
güçlü kadın kahrmanlarını hayata çok yakın çizen ve aşkı en güzel yazan Nora Roberts, bu üçlemesinde okuru hem heyecanlandırıyor hem de düşündürüyor.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

Kitap Edebiyat Roman (Çeviri)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
17,50   
17,50   
×
Kapat