Bilal-i Habeşi

ISBN
9786053282082
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
218
Neden bahsediyor? Bilâl-i Habeşî (radıyallahu anh) Mekke'de köle olarak dünyaya geldi. Anne babasının hayat hikâyesi Yemen'de Himyer zulmüne maruz kalan Necrânlıların Habeşistan'dan yardım istedikleri yıllara dayanır. Kendisi, Yazının devamı...
12,50 TL
%
17
İndirimli
10,38 TL Kazancınız: 2,12TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 583288
 

Ürün Özellikleri

Neden bahsediyor?
Bilâl-i Habeşî (radıyallahu anh) Mekke'de köle olarak dünyaya geldi. Anne babasının hayat hikâyesi Yemen'de Himyer zulmüne maruz kalan Necrânlıların Habeşistan'dan yardım istedikleri yıllara dayanır. Kendisi, İslâm'ın ilk yıllarında dayanılmaz işkencelere maruz kaldı. Medine'de Allah Resûlü'nün müezzini payesine erdi. Elinizdeki kitap, 60 küsur yaşında Şam'da vefat eden bu şanlı sahabinin ibretlik hayatını konu ediniyor.
Niçin okunur?
İmanı uğrunda çilelerin en dayanılmazına katlanmıştı Bilâl-i Habeşî yıllarca. Bu sebeple Sevgililer Sultanı (sallallahu aleyhi ve sellem) tarafından cennetlik olduğu buyrulmuştu defalarca. O, Efendimiz'in en büyük âşıklarından biriydi. Onu örnek alıp, nefsin arzu ve istek zincirlerini kıranlara, ruhunu iman ile özgürleştirip kendini İslâm'a adayan hizmet kahramanlarına selam olsun!

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam Biyografi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
10,38   
10,38   
×
Kapat