Bil Bul Çöz Eğlen - 3

ISBN
9786051560274
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
96
Bil Bul Çöz Eğlen, bütün bulmaca türlerini içeren eğlenceli bir kitap. Kitapta, fark bulmaca, çengel bulmaca, gölge bulmaca, zekâ bulmaca, kare bulmaca, parça bulmaca, sarmal bulmaca, labirent, matris, kelime avı, eşleştirme, var-yok, Yazının devamı...
6,90 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 564966
 

Ürün Özellikleri

Bil Bul Çöz Eğlen, bütün bulmaca türlerini içeren eğlenceli bir kitap. Kitapta, fark bulmaca, çengel bulmaca, gölge bulmaca, zekâ bulmaca, kare bulmaca, parça bulmaca, sarmal bulmaca, labirent, matris, kelime avı, eşleştirme, var-yok, tıpa tıp aynı, kaç adet var, benzeri var eşi yok, genel kültür, güzel Türkçem, alfabe sırası, eğlenceli matematik, çiz-boya, sudoku, bilmece gibi türlerden farklı türlerde tam 312 etkinlik yer alıyor.
Bulmacalar çocukların zekâlarını geliştiren ve dikkat seviyelerini artıran eğlenceli etkinliklerdir. Bulmacalar asla sadece bir boş zaman etkinliği olarak kabul edilmemeli. Öğrencilerin her yönden kendilerini geliştirmeleri için vazgeçilmez olarak görülmeli. Kitap, görsel yönden son derece doyurucu. Bil Bul Çöz Eğlen, Türkiye'de şimdiye kadar çocuklar için hazırlanmış en kapsamlı, en özenli, içerisinde en fazla çeşidi barındıran bulmaca kitabı olma özelliğini taşıyor. Kitapta, zekâ ve genel kültür gelişiminin yanında evrensel değerlerin kazandırılması da hedef edinilmiş.
(Tanıtım Bülteninden)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
6,90   
6,90   
×
Kapat