Big Bang Teorisi Ve Evrenin Yaratılışı %17 indirimli

Big Bang Teorisi ve Evrenin Yaratılışı

ISBN
9789759899806
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
176
Klasik olarak, Big Bang teorisi, evrenin tüm parçalarının aniden genişlemeye başladığını kabul eder. Ama evrenin tüm parçaları genişlemeye aynı anda nasıl başlayabilmişlerdir Emri veren kimdirAndrei Linde- Günümüzde bilim, evrenin Yazının devamı...
9,00 TL
%
17
İndirimli
7,47 TL Kazancınız: 1,53TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 520760
 

Ürün Özellikleri

Klasik olarak, Big Bang teorisi, evrenin tüm parçalarının aniden genişlemeye başladığını kabul eder. Ama evrenin tüm parçaları genişlemeye aynı anda nasıl başlayabilmişlerdir
Emri veren kimdir
Andrei Linde-
Günümüzde bilim, evrenin bir başlangıcı olduğunu, yani yoktan yaratıldığını ispatlamış durumdadır. Big Bang (Büyük Patlama)adı verilen başlangıçla birlikte, hem madde hem de zaman yoktan yaratılmıştır.
Dahası, son 30-40 yılda ele geçen bulgular, evrendeki fiziksel dengelerin olağanüstü bir hassasiyetle belirlendiklerini ortaya koymuştur. Big Bang'in patlama hızından, fiziğin dört temel kuvvetinin değerine , yıldızların içindeki nükleer reaksiyondan, atomun yapısına kadar, evrenin tüm fiziksel dengeleri, tam insan yaşamına imkan verecek şekilde tasarlanmıştır.
Kısacası evrenin içinde tesadüfe yer yoktur. Tüm evren belirli bir amaca göre muhteşem bir uyum ve dengeyle yaratılmıştır.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Bilim Popüler Bilim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
7,47   
7,47   
×
Kapat