Beyaz Güvercin

ISBN
9786055169213
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
288
Eserde adı geçen kişiler, nehirler, dağlar, platolar ve olaylar hayal ürünü olmayıp gerçeğin ta kendisini yansıtmaktadır. Önceden kurgusal herhangi bir çalışma yapılmamıştır. Bu kitap Çarlık Rusya'sının prestijli şehirlerinden Yazının devamı...
15,00 TL
%
35
İndirimli
9,75 TL Kazancınız: 5,25TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 552692
 

Ürün Özellikleri

Eserde adı geçen kişiler, nehirler, dağlar, platolar ve olaylar hayal ürünü olmayıp gerçeğin ta kendisini yansıtmaktadır. Önceden kurgusal herhangi bir çalışma yapılmamıştır.
Bu kitap Çarlık Rusya'sının prestijli şehirlerinden Rostav'dan başlayarak İstanbul'da sona eren bir kaçışın dramatik öyküsüdür. Aristokrat bir aileye mensup olan genç ve güzel
Beyaz Güvercin'in Bolşevik Devrimi'nin zulmünden kaçarken başından geçenleri kimi zaman kahkahalarla kimi zaman da içiniz sızlayarak bir solukta okuyacaksınız.
1934 yılında İstanbul Göztepe'de doğan Leyla Fatma Nişancı Özbay öğrenimini Notre Dame de Sion Fransız Lisesi ve Erenköy Kız Lisesinde tamamladı. Topkapı Sarayı'nda merhum Süheyl Ünver Hoca'dan eski yazı ve minyatür dersleri almış, sayısız sergi açmıştır. 1970 yılından bu yana üye olduğu çeşitli yardım ve sivil toplum kuruluşlarında hâlen aktif olarak görev almaktadır.

Boyutlar

13,5x0,4

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

Kitap Edebiyat

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,75   
9,75   
×
Kapat