Beyaz Bir Düş

ISBN
9789753316583
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
198
Katina Stoyanova altı ve iki yaşındaki iki oğluyla Kastorya'nın Korisos Köyü'nden (Kesriye Gölü) Selanik'e gitmek üzere yola çıktığında, hayatlarını değiştirecek bir öykünün başında olduğunu bilmiyordu. Gemiden kayıkla Moda Yazının devamı...
12,00 TL
%
30
İndirimli
8,40 TL Kazancınız: 3,60TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 566985
 

Ürün Özellikleri

Katina Stoyanova altı ve iki yaşındaki iki oğluyla Kastorya'nın Korisos Köyü'nden (Kesriye Gölü) Selanik'e gitmek üzere yola çıktığında, hayatlarını değiştirecek bir öykünün başında olduğunu bilmiyordu. Gemiden kayıkla Moda yakınlarındaki Zaharof'a ulaştıklarında, karşılaşacağı tüm zorluklara çoktan hazırlamıştı kendini. Balat'a, aile mesleğini sürdüren fırıncı kayınpederinin yanına gidecek ve orada kocası Dimitri'yi bekleyecekti. 1913 yılında, yandan çarklı bir gemiyle yapılan o dört günlük yolculuğun üzerinden yıllar geçti ve 'Bulgar'ın Fırını'ndan 'Beyaz Fırın'a kadar uzanan yolculuk çok daha zorluydu. Bütün kuşaklar özen ve özveriyle, dayanışma içinde yol aldılar. Pastacılığı ve geleneklerini kendilerinden sonraki kuşağa umutla teslim ettiler.
Beyaz Fırın artık ailenin aynı mesleği sürdüren beşinci kuşağının temsilcisi Nathalie Stoyanof'un yönetiminde ve o 168 yıllık geleneği emek emek dokuyan insanları hiç aklından çıkarmıyor. Alışkanlıkları, keyifleri, hüzünleri, hayata bakışları farklı olmasına rağmen hepsinin ortak bir yanı vardı: Hepsi hamuru sevgiyle yoğurup pişirmişlerdi.

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Balkan

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
8,40   
8,40   
×
Kapat