Beni Kandıramazsın %25 indirimli Kate Harrison

Beni Kandıramazsın

ISBN
9789944823180
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
355
Kocası tarafından terk edilen, çiçeği burnunda anne Emily, kendisinin doğum sonrası göbeği ve doğum sonrası bütçesiyle dalga geçen, dal gibi, incecik satıcı kızlardan intikam almak istiyor. Ama şişmanlığın da kendine özgü Yazının devamı...
20,00 TL
%
30
İndirimli
14,00 TL Kazancınız: 6,00TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 475760
 

Ürün Özellikleri

Kocası tarafından terk edilen, çiçeği burnunda anne Emily, kendisinin doğum sonrası göbeği ve doğum sonrası bütçesiyle dalga geçen, dal gibi, incecik satıcı kızlardan intikam almak istiyor. Ama şişmanlığın da kendine özgü avantajları var tabii. Özellikle bir gizli kamera söz konusuysa!
Mağazacılık işine gönülden bağlı mağaza müdürü Sandie, hırslı bir satış asistanı tarafından oyuna getiriliyor. Tutkusunu sürdürmesinin tek yolu, gizli alışveriş!
Büyüleyici dul Grazia ise banka hesabının giderek küçülmesine karşın ışıltılı hayatından vazgeçemiyor. Ne kadar çok şey alırsa, kocasının ardından tuttuğu yas o kadar hafifleyecek sanki.
Onlar Charlie'nin alışveriş melekleri... Aslında aşklarıyla, yalnızlıklarıyla, tutkularıyla, dertleriyle içimizden birileri... Bakalım kimi zaman cennetten, kimi zaman cehennemden gönderilen görevlerin üstesinden gelebilecekler mi
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

13.5x21

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
14,00   
14,00   
×
Kapat