Beni Hiç Anlamıyorsun

ISBN
9786050203677
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
312
“Onu yeterince anlıyor musunuz” Ergenlik, insan ömrünün hem en kırılgan hem de hayatın geri kalanını etkileyecek önemli bir fırsatlar dönemidir. Bu dönemde bedensel ve ruhsal değişikliklerle ilgili doğru bilgilenmek, onların bu Yazının devamı...
15,00 TL
%
25
İndirimli
11,25 TL Kazancınız: 3,75TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 572447
 

Ürün Özellikleri

“Onu yeterince anlıyor musunuz”
Ergenlik, insan ömrünün hem en kırılgan hem de hayatın geri kalanını etkileyecek önemli bir fırsatlar dönemidir. Bu dönemde bedensel ve ruhsal değişikliklerle ilgili doğru bilgilenmek, onların bu dönemi en iyi şekilde atlatmasını sağlarken, çocuklarının ergenliğe geçişini endişeyle bekleyen ebeveynlerin yüreğine su serper.
Biyolojik, genetik risklerin yanı sıra eğitimle ilgili sorunlar, kendileri hakkındaki olumsuz düşünceleri, bedenlerinin değişmesi, arkadaşlarıyla ya da aileleriyle yaşadıkları sorunlar, yakınların kaybedilmesi, ekonomik çalkantılar, sağlık sorunları gibi çok çeşitli nedenlerle ergenin ruh sağlığı olumsuz etkilenebilir ve giderek yalnızlaşarak, hiç kimsenin kendisini anlamadığını düşünebilir.
“Beni hiç anlamıyorsun!” diyen bir çocuğunuz mu var Bu kitaptaki öneriler ve bilgilendirmeler doğrultusunda ergenlik dönemini çocuğunuzla birlikte sorunsuzca atlatabilir, onun yetişkinliğe sağlıklı bir şekilde adım atmasına yardımcı olabilirsiniz.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Psikoloji

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
11,25   
11,25   
×
Kapat