Ben Yazmadım Oralet Yazdırdı Çisem Çandarlı

Ben Yazmadım Oralet Yazdırdı

ISBN
9786051287072
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
60
- Neden "oralet” - Yaklaşık on yıl önce, babasının izin gününde, annesi çalıştığı için çocuk yaşına ters düşen bir ortamda, kıraathanede oturup önüne konan oraleti yudumlarken; izin günü denilen o günde neden diğer birçoğu Yazının devamı...
10,00 TL
%
17
İndirimli
8,30 TL Kazancınız: 1,70TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 613449
 

Ürün Özellikleri

- Neden "oralet”

- Yaklaşık on yıl önce, babasının izin gününde, annesi çalıştığı için çocuk yaşına ters düşen bir ortamda, kıraathanede oturup önüne konan oraleti yudumlarken; izin günü denilen o günde neden diğer birçoğu gibi ailecek bir şeyler yapamadıklarını düşünen, sarışın, küçük bir kız çocuğu vardı.

Annesiyle geçireceği vakitleri paraya satmış; babasıyla paylaşabileceklerinin sayılı olduğundan habersiz, anlarını oralete harcamış küçük kız çoçuğu...

İşte, oraletle her karşılaştığımızda onu hatırlatıyoruz birbirimize, ayaküstü birkaç kelam ediyoruz hakkında. Bu yüzdendir; oraletin ağızlarda, yudumlarken farksız, bitince o mayhoş tadı bırakması.

Ve yine, Bu yüzdendir ki o küçük kız çocuğunun büyümüş dizelerinin, zihinlerinizde, ruhlarınızda birkaç mayhoş soru işareti bırakacağını tahmin etmem.

çünkü; ben yazmadım oralet yazdırdı...

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Deneme

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
8,30   
8,30   
×
Kapat