Ben Özgür ( müy ) üm

ISBN
9789755653023
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
200
Bu çalışma, gençlerin yaşadığı ortak kaygıları, özlemleri, yalnızlıkları ve yaşam karşısında duruşlarını, onların yazdıkları metinlerde açık biçimde yansıttığını göstermekte. Ancak kitaba alınan altmış iki metinle, Yazının devamı...
8,00 TL
%
17
İndirimli
6,64 TL Kazancınız: 1,36TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 559847
 

Ürün Özellikleri

Bu çalışma, gençlerin yaşadığı ortak kaygıları, özlemleri, yalnızlıkları ve yaşam karşısında duruşlarını, onların yazdıkları metinlerde açık biçimde yansıttığını göstermekte. Ancak kitaba alınan altmış iki metinle, bütün üzerinde karar vermek elbette mümkün değil. Benim bu çalışmayla özellikle vurgulamak istediğim nokta, çoğu öğretmenin öğrencilere verdiği ödevleri salt belli kurallar çerçevesinde değerlendirmeye kalkmaları ve yazılanların ardında yatan gerçekleri anlamaya çalışmamaları. Bu durum aileler için de geçerli. Onları anlama konusunda gösterilecek küçük bir çabanın büyük olumlulukları beraberinde getireceğini bilmeleri gerekiyor. Metinlerin de ortaya koyduğu bir gerçek, onlar zaten bu hayata korkuyla bakıyorlar. Önemli olan, onların korkularını çoğaltmak değil, bu hayatın içinde sağlıklı bir biçimde ayakta durmalarını sağlamak.
Temel sorun, aile ve eğitim sisteminde çocuk, salt biçimlendirecek bir nesne konumunda ele alındığı için onların gerçeklikleri ve yaşama bakışları göz ardı edilmekte, bu da her iki taraf için onarılmaz kopuklukları beraberinde getirmektedir.
Çocukların ve gençlerin 'beni anlayın' çağrılarına kulak vermek dileğiyle...
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Gençlik Edebiyatı

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
6,64   
6,64   
×
Kapat