Beklenmedik Rekabet Üstünlüğü Özgür Eyiol

Beklenmedik Rekabet Üstünlüğü

ISBN
9786059845021
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
342
Temsil ettiğiniz firma üzerinde rekabet baskısı bulunuyor mu Bu kritik soruya vereceğiniz cevap “evet” ise lütfen okumaya devam edin. Elinizdeki kitabın rekabet baskısı sorununu çözme iddiasını taşıdığını bilmelisiniz. Bu kitap, Yazının devamı...
28,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 618921
 

Ürün Özellikleri

Temsil ettiğiniz firma üzerinde rekabet baskısı bulunuyor mu Bu kritik soruya vereceğiniz cevap “evet” ise lütfen okumaya devam edin.

Elinizdeki kitabın rekabet baskısı sorununu çözme iddiasını taşıdığını bilmelisiniz. Bu kitap, rekabet üstünlüğünün nasıl sağlanabileceğini anlatmaktadır.

Konu rekabet iken firmaların aynılaşma eğiliminde olduğunu söyleyebilmek olanaklıdır. Oysa müşterilerin ilgisini çekebilmek, farklılaşmakla mümkün olabilmektedir. Bu kitap, farklılaşarak rekabet üstünlüğünün nasıl sağlanabileceğini anlatmaktadır.

Farklılaşmak ancak inovasyon geliştirmekle mümkündür. Sürdürülebilir bir inovasyon kültürünün inşa edilmesi firmaların öncelikleri arasında yer almak durumundadır. Bu kitap, inovasyon araçlarını kullanarak farklılaşmayı ve bu suretle rekabet üstünlüğünün nasıl sağlanabileceğini anlatmaktadır.

Müşteri açısından anlamlı bulunacak her beklenmedik adım firmanıza rekabet üstünlüğü kazandıracaktır. Bu kitap, “beklenmedik” olanı inşa ederek rekabet üstünlüğü kazanabilmeyi anlatmaktadır.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Ekonomi İş Dünyası

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
28,00   
28,00   
×
Kapat