Beginning Visual C# %17 indirimli KARLI WATSON

Beginning Visual C#

ISBN
9789758778294
Yazar
Yayıncı
Beginning Visual C# ile temel prensiplerinden başlayarak Visual C# ile program yazmayı öğreneceksiniz. Visual C# Microsoft'un yeni platformu olan .NET Framework'e özel program geliştirmek için tasarlanmış nesne-yönelimli programlama dilidir. Yazının devamı...
54,00 TL
%
35
İndirimli
35,10 TL Kazancınız: 18,90TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 502107
 

Ürün Özellikleri

Beginning Visual C# ile temel prensiplerinden başlayarak Visual C# ile program yazmayı öğreneceksiniz. Visual C# Microsoft'un yeni platformu olan .NET Framework'e özel program geliştirmek için tasarlanmış nesne-yönelimli programlama dilidir. Visual C# kodu yazmayı hızlı ve kolayca öğrenecek, ister Windows ister Web ortamında kendi programlarınızı üretebileceksiniz.

Elinizdeki kitap Visual C# ve .NET ile ilgili yetenekleriniz geliştikçe anahtar kavramları sıra ve düzen ile açıklayan, bölümlerin sonunda kendinizi test etmeniz için alıştırmalar sunan çok değerli bir rehber olacaktır. Visual C# dilini temellerinden başlayarak geniş kapsamlı olarak öğreten bu kaynak ile birlikte nesne yönelimli programlamayı, ilerleyen bölümlerle de öğrendiklerinizi .NET Framework içinde nasıl uygulayacağınız göreceksiniz.

Ne bilmeniz gerekiyor

Beginning Visual C# programlama hakkında çok az bilgiye sahip olanlar yanında nesne-yönelimli programlama imkanı olmayan bir programlama dilinden geçiş yapmak isteyenler için de öğrettikleri temel prensipler ile çok faydalı olacaktır. Başka bir dilde programlama konusunda bilginiz olsa bile bu kitap ile Visual C# ve nesne-yönelimli programlama hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bu kitabın içindekileri bilgiler ve örnekler Microsoft Visual Studio .NET veya Microsoft Visual C# .NET Standart sürüm'ü kullanılarak uygulanabilir.
Bu kitaptan ne öğreneceksiniz

Aşağıdaki konular detaylı ve açık anlatımlar ve ardından verilen örnekler ile öğrenmiş olacaksınız:
• En temel prensiplerinden başlayarak C# Programlama dilini
• Nesne-yönelimli programlar tasarlamayı ve yazmayı
• Visual C# kullanarak .NET Framework için program yazmayı
• Windows Form ve denetimlerini kullanarak çalışmayı
• Grafikler ve metin üzerinde çalışmayı
• Veritabanlarına ve dosyalara Visual G# ile ulaşmayı
• İnternet uygulamaları ve internet servislerini Visual C# ile yazmayı
â
Programlama

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Bilgisayar Kitapları Bilgisayar Teknolojisi (Computer Science)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
35,10   
35,10   
×
Kapat