Bedenin Efendisi Zihin

ISBN
9786058899650
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
168
“Kendi yaşam reji'miz“i, -en azından zihinsel olarak- yapabilme yetisi ve becerisi hepimizin içinde mevcuttur yeter ki biz de onu görecek niyet, istenç ve donanım olsun!“. Günlük yaşamın akışı içinde bir yandan gelenek, görenek ve Yazının devamı...
15,00 TL
%
25
İndirimli
11,25 TL Kazancınız: 3,75TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 585422
 

Ürün Özellikleri

“Kendi yaşam reji'miz“i, -en azından zihinsel olarak- yapabilme yetisi ve becerisi hepimizin içinde mevcuttur yeter ki biz de onu görecek niyet, istenç ve donanım olsun!“.
Günlük yaşamın akışı içinde bir yandan gelenek, görenek ve töre hipnozlarının etkisi altında iken, bir yandan da koşullanmalar, telkinler ve etkilenmelerle her yönden sarılıyoruz.
Bedenimize ve zihnimize hangi duygu yüklerini taşıyoruz, taşıtıyoruz Zihin gücünün, bedenimiz üzerinde ne kadar ve nereye kadar etkisi vardır Bu gücün ne kadarının farkındayız Nasıl ve ne şekilde kullanıyoruz Zihnin gücünden yararlanmayı ne ölçüde biliyoruz
“Bedenin Efendisi Zihin“ kitabımızda, zihnin, “efendi“ olmayı hak edecek kıvama gelme sürecine bir bakmak ve bunu hep birlikte paylaşmak istiyoruz.
(Tanıtım Bülteninden)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kişisel Gelişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
11,25   
11,25   
×
Kapat